Keukens op maat

Bent u op zoek naar een design keuken? Schakel de hulp van KeukenMeyt in. Keuze uit een ruim aanbod aan design en materialen. Ik zorg ervoor dat u een keuken krijgt met een eigen identiteit. Ik kom graag bij u langs om uw wensen en eisen te bespreken. Alles is mogelijk. Samen kunnen we een keuken creƫren die perfect bij u past. Ik sta voor een eerlijke werkwijze. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en dat is natuurlijk wel zo prettig. Op mijn website vindt u een overzicht van verschillende design keukens.

Wat voor keuken kiest u?

Kiest u voor een moderne stijl of juist een landelijk design? Ziet u uzelf koken in een klassieke keuken of liever een met een nostalgische uitstraling? Alles is mogelijk. Ik kom graag bij u thuis langs om uw wensen te bespreken. Zo kan ik direct de ruimte zien en u vertellen wat er allemaal mogelijk is. Dit eerste gesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend. Ik laat u graag zien wat er allemaal mogelijk is.

Design keuken

Profiteer van scherpe prijzen

Wilt u een design keuken tegen een scherpe prijs? Bij mij zit u goed. Betaal niet voor een dure showroom, overbodig personeel of doorberekende marketingkosten. KeukenMeyt biedt hoogwaardige producten rechtstreeks van interieurbouwers en door eigen import. Zo kan ik kwaliteitsmerken bieden voor een betere prijs. Design was nog nooit zo voordelig.

Waarom kiezen voor een KeukenMeyt design keuken

Voor een nieuwe keuken kunt u ook bij een andere aanbieder kijken, maar de kans is groot dat u uw hiermee uw eigen portemonnee tekortdoet. Ik zet graag voor u op een rijtje waarom u voor mijn diensten zou moeten kiezen:

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Eerlijk advies en scherpe tarieven
  • Veelzijdig aanbod aan materialen en design
  • Ik kom bij u thuis langs op een gewenst tijdstip
  • Keukens op maat

Kom ik binnenkort bij u langs?

Wilt u graag een eerste gesprek inplannen of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met me op door het contactformulier op de website in te vullen. Spreekt u mij liever persoonlijk? Ik ben te bereiken via het telefoonnummer: 06-15086649. Stuurt u liever een e-mail? Geen probleem. Dat kan via: info@keuken-meyt.nl. Kookt u straks ook in een design keuken?