Kies voor kwaliteit

Bent u op zoek naar een eiken keuken? Bij KeukenMeyt kunt u terecht voor diverse stijlen. Ik heb ruim 15 jaar ervaring op het gebied van interieur en keukens. Ik zorg ervoor dat u kookt in een mooie keuken die perfect bij u past. Wilt u graag eiken accenten of juist een moderne look? Geen probleem! Wilt u een landelijke keuken of juist een klassieke? Kies dan voor een eiken keuken en haal karakter in huis. Ik vertel u graag meer.

Eiken keuken

Stoere landelijke keuken met een granieten werkblad en een viking fornuis

Ruim 15 jaar ervaring

Ik sta voor een eerlijke en klantgerichte werkwijze. Ik kom graag bij u thuis langs voor een kennismakingsgesprek. Dit eerste gesprek is vrijblijvend en kost u niets. Zo hoeft u niet zelf op pad voor een keuken van eiken. U kiest het gewenste tijdstip. Bij mij betaalt u nooit te veel voor uw keuken. Betaal niet voor een dure showroom, overbodig personeel of doorberekende marketingkosten. U profiteert van kwaliteitsmerken tegen een scherpe prijs.

Kies voor een eiken keuken

Wilt u dat landelijke en warme gevoel in huis? Kies dan voor materiaal van eiken. Diverse kleuren en afwerkingen zijn beschikbaar. Zo krijgt u een keuken geheel op maat. Bent u benieuwd naar de projecten die ik heb geleverd? Bekijk dan mijn website voor een overzicht van eiken keukens. Wat kan ik voor u betekenen?

Waarom ben ik de juiste keuze voor u?

Bij uw zoektocht naar keukens kunt u kiezen uit verschillende aanbieders. Ik zet graag voor u op een rijtje waarom ik de juiste keuze voor u en uw kookvertrek ben:

  • Een keuken die volledig naar wens is
  • Diverse materialen, zoals composiet en eiken
  • Kwaliteitsmerken tegen scherpe prijzen
  • Een vrijblijvend en kosteloos kennisgmakingsgesprek
  • Ik kom bij u thuis langs op elk gewenst tijdstip

Wilt u direct een afspraak inplannen?

Bent u benieuwd geworden en wilt u weten wat ik precies voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op. Vul het contactformulier op de website in of stuur een e-mail naar info@keuken-meyt.nl. Ik zal uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden. Spreekt u mij liever persoonlijk? Bel dan naar het nummer 06-15086649. Kiest u ook voor een eiken keuken van KeukenMeyt?