Van nostalgische keuken tot moderne keuken

U zou voor keukens in Gouda een willekeurige woonwinkel kunnen binnenlopen. Wilt u echter een nieuwe keuken die helemaal aan uw eisen voldoet? Dan kiest u voor KeukenMeyt. Ik kan een ruim aanbod aan keukens leveren, die geheel naar uw wensen aangepast kunnen worden. Wilt u aanrechtbladen van een bepaald materiaal? Of heeft u bepaalde afmetingen in gedachten? Laat het mij weten en ik regel het voor u. Ik heb inmiddels al veel klanten naar tevredenheid mogen helpen. Bent u in Gouda de volgende bij wie ik aan het werk mag?

Gouda

Keukens Gouda

Keuken ontwerp Gouda

Of u nou een nostalgische keuken, een moderne keuken of een luxe keuken in Gouda wilt. Bij KeukenMeyt is alles mogelijk. KeukenMeyt is er voor u van keuken ontwerp tot de levering van uw nieuwe keuken. Ik kom persoonlijk bij u langs in Gouda om al uw wensen te bespreken. Daarnaast voorzie ik u graag van passend advies. Klanttevredenheid staat bij KeukenMeyt voorop. KeukenMeyt heeft al eerder nostalgische keukens geleverd in onder andere Gouda. Maar KeukenMeyt doet meer dan alleen keukenontwerp. U kunt ook bij mij terecht voor badkamermeubels en inbouwkasten op maat.

Design keukens die betaalbaar zijn

In de meeste gevallen betaalt u voor design keukens de hoofdprijs, behalve dan bij KeukenMeyt. Mijn keukens kunnen direct van de fabrikant geleverd worden. Ook heb ik geen dure showroom of te veel personeel in dienst. Hierdoor kan ik uw keuken op maat maken tegen zeer lage kosten. En daar profiteert u in Gouda dan weer van. Welke soort keukens in Gouda u ook wilt, u bent bij mij verzekerd van een lage prijs. Ook ben ik exclusief distributeur van het merk Doca.

U staat centraal bijĀ het kiezen van een nieuwe keuken

U staat bij mij als klant centraal. Graag doe ik dan die stap extra om u zo optimaal van dienst te zijn in Gouda. Dit doe ik niet alleen door een uitgebreid assortiment aan keukens te hebben. Ook bied ik u een unieke service. Ik heb geen showroom waar u uw nieuwe keuken uit kunt zoeken. Ik kom namelijk naar u toe. Zo kan ik met eigen ogen de beschikbare ruimte bekijken en zien wat er mogelijk is. Deze werkwijze biedt u als voordeel dat ik direct gericht advies kan geven.

Waarom u mijn luxe keukens in Gouda kiest

  1. Een ruim aanbod aan diverse stijlen keukens. Voor iedere wens en budget vindt u bij mij een geschikte keuken
  2. Naast een keuken op maat kan ik ook badkamermeubels voor u maken
  3. U vindt bij mij een heldere aanpak en scherpe prijzen in Gouda
  4. Ik ben inmiddels al ruim 15 jaar actief in mijn vakgebied
  5. Ik geef u graag vakkundig advies

Nog vragen over uw maatwerk keuken? Bel of mail ons

Bent u benieuwd naar onze keukens? Of wilt u graag direct een afspraak inplannen in Gouda? Neem gerust contact met ons op. U kunt hiervoor mailen naar: info@keuken-meyt.nl. Zodra ik uw bericht heb ontvangen, dan zal ik zo vlug mogelijk uw bericht beantwoorden. U kunt ook telefonisch contact opnemen met mij door te bellen naar: 06-15086649. KeukenMeyt is uw adres voor keukens in Gouda.