Een nieuwe keuken tegen een scherpe prijs

Bij de aanschaf van een nieuwe houten keuken komt veel kijken. Behoedt uzelf voor veel stress en schakel de hulp van KeukenMeyt in. Zoekt u een keuken in een bepaalde stijl van houten materialen? Geen probleem. U vindt gegarandeerd een keuken die past bij uw stijl. Bij mij betaalt u niet voor een dure showroom of hoge marketingkosten. Een ruim aanbod aan kwaliteitsproducten voor een scherp tarief. Ik sta voor een klantgerichte service en transparante werkwijze. Zie ik u binnenkort?

Landelijk moderne keuken

Houten keuken

Diverse stijlen en materialen

Welke stijl past bij u? Droomt u al langer van een keuken met houten materialen om dat landelijke gevoel te creƫren? Met het gebruik van verschillende houten soorten kunt u alle kanten op en en brengt u een warme sfeer in huis. Alle producten komen rechtstreeks van interieurbouwers en importeer ik helemaal zelf. Op deze manier kan ik kwaliteit leveren tegen een scherp tarief.

Kookt u straks in een landelijke houten keuken?

Wilt u koken in een houten keuken, maar u heeft geen idee welk soort hout of welke afwerking u wilt? Ik bespreek graag samen met u alle opties. Kies bijvoorbeeld voor een mooie houten kastenwand gecombineerd met een composieten aanrechtblad of een lichte naturel eiken keuken voor een landelijk gevoel.

Waarom kiezen voor KeukenMeyt?

Ik snap dat er vele aanbieders zijn waaruit u kunt kiezen. Maar kiest u voor mij, dan kiest u voor een eerlijke aanpak. U profiteert van de volgende voordelen bij KeukenMeyt:

  • Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Scherpe prijzen
  • Producten van hoogwaardige kwaliteitsmerken
  • Diverse stijlen en houten materialen
  • Ik bied u een keuken met eigen identiteit

Wilt u graag meer informatie? Neem contact op

Op zoek naar moderne, landelijke, klassieke, moderne of nostalgische keukens? Daar draai ik mijn hand niet voor om. Voor meer informatie of om direct een afspraak in te plannen, kunt u contact opnemen via 06-15086649. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@keuken-meyt.nl. U kunt zo spoedig mogelijk een reactie van mij verwachten. Geniet u straks van een nieuwe houten keuken van KeukenMeyt?