Kies voor maatwerk in uw huis

Wilt u kasten op maat of een nieuwe keuken aanschaffen? U vindt hulp op maat bij KeukenMeyt. Met jarenlange ervaring kan ik u voorzien van advies op diverse interieurgebieden. Of u nu een nieuw aanrechtblad wilt of speciale kasten op maat, geen probleem bij mij. Ik kom graag langs om al uw wensen te bespreken. Bekijk de projecten pagina voor voorbeelden van de mogelijkheden. Een aanrechtblad, kookeiland of kasten? Alles kan. Zie ik u binnenkort?

Kasten op maat

Ik lever graag producten op maat aan u. Vooraf bespreek ik graag uw wensen, persoonlijke stijl en het gewenste materiaal. U krijgt gegarandeerd vakwerk op maat. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent. Welke kasten u ook zoekt, er zit er altijd eentje tussen die bij u past. Een inbouwkast of kasten voor uw woonkamer? Het kan allemaal. Wilt u massief hout, robuust of een houtzaag motief? Of kiest u voor beton, natuursteen of rvs? Samen stellen we vast wat bij u past. U kunt rekenen op eerlijk advies op maat.

Kasten op maat

Profiteer van een klantgerichte aanpak

Weet u welke stijl bij u past? Wilt u een klassieke keuken? Moderne badkamermeubels of landelijke kasten? Met mijn ervaring op het gebied van styling, kleuren en interieur kan ik u gericht van dienst zijn. Ik sta voor een klantgerichte service, heldere aanpak en advies op maat. Ik kom graag bij u thuis om uw wensen te bespreken. Zo kunt u ervan uit gaan dat u een keuken of kasten krijgt die perfect in uw interieur passen.

Wat kan ik voor u betekenen?

Ik begrijp dat ik niet de enige ben die u kan helpen op het gebied van keukens en interieur. Kiest u toch voor mij, dan kan ik u de volgende voordelen garanderen:

  • Betaal niet voor een dure showroom of overbodig personeel
  • Eerlijk advies op maat
  • Ruime ervaring op het gebied van keukens en interieur
  • Producten van hoge kwaliteit
  • Gratis kennismakingsgesprek

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op

Wilt u graag weten wat ik voor u kan betekenen? Of wilt u direct een afspraak inplannen? Neem dan contact op via: 06-15086649. U kunt mij ook altijd een e-mail sturen via: info@keuken-meyt.nl. Ik zal deze zo spoedig mogelijk beantwoorden. Heeft u straks kasten op maat in huis van KeukenMeyt?