Toegankelijk design voor iedereen

Met een uniek keuken ontwerp van KeukenMeyt bent u verzekerd van een kookvertrek dat exclusief is. Gaat u naar de gemiddelde keukenzaak of de IKEA op de woonboulevard, dan heeft u iets wat iedereen heeft. Wilt u iets speciaals of bent u op zoek naar betaalbaar design, dan zit u bij mij goed. Graag denk ik met u mee over uw wensen en onderzoek ik wat er mogelijk is voor uw keuken. Het resultaat is een ontwerp waar u zich volledig in kunt vinden!

Keuken ontwerp

ontwerp

Ik kom bij u thuis langs

Uit onderzoek blijkt dat we niet zomaar een keuken aanschaffen. Het is immers een flinke investering, die heel bepalend is voor de waarde van uw woning. Geen wonder dat mensen gemiddeld drie of vier keer teruggaan naar de keukenzaak. Om u veel tijd en moeite te besparen, kom ik hiervoor altijd bij u langs. Op die manier kan ik meteen het kookvertrek inspecteren en persoonlijk advies geven. Hierbij staan uw wensen altijd centraal en dit verwerk ik uiteraard in het ontwerp.

Krijg een impressie van mijn werk

Wanneer u nieuwsgierig bent naar mijn eerdere projecten, dan kunt u op mijn website een overzicht vinden van mijn werk. Op die manier krijgt u een indruk van wat ik voor u kan betekenen. U ziet welke materialen en designs ik kan verwerken in het keuken ontwerp. Ook kunt u zich laten inspireren: gaat u liever voor een strakke en moderne keuken? Of neigt u toch meer naar een romantisch of landelijk ontwerp? Ik laat u graag zien wat er mogelijk is.

Voordelen van mijn keuken ontwerp

Natuurlijk kunt u gebruikmaken van de vele acties die keukenzaken bieden. U krijgt dan echter een dertien in een dozijn keuken. Wilt u echter een kwalitatief ontwerp voor uw keuken, dat ook nog eens design is? Kies dan voor mij:

  • Een uniek ontwerp dat u nergens anders vindt
  • Dankzij mijn slimme werkwijze betaalt u nooit te veel
  • U hoeft niet naar een showroom te gaan, want ik kom naar u
  • Mijn ontwerp past altijd bij uw specifieke situatie en wensen
  • Ik geef eerlijk advies en werk transparant

Hoe kan ik u van dienst zijn?

Denkt u dat ik de aangewezen persoon ben om uw keuken te ontwerpen? Dan ga ik met veel plezier voor u aan de slag. U kunt mij bellen om direct een kennismakingsgesprek in te plannen: 06-15086649. Dit is nog geheel vrijblijvend en kosteloos. U mag ook telefonisch contact opnemen, wanneer u nog vragen heeft. Of mail mij via info@keuken-meyt.nl. Ik doe mijn best zo snel mogelijk te antwoorden. Ik ben u graag van dienst met een keuken ontwerp op maat!