Bespaar uzelf ergernis. Kies voor KeukenMeyt

Bent u zoek naar een aanbieder van keukens in landelijke stijl? Dan bent u bij KeukenMeyt op de juiste plek. Ik heb inmiddels ruim 15 jaar ervaring met keukens ontwerpen en het geven van interieuradvies. Uw keuken in landelijke stijl wordt helemaal op maat gemaakt. U betaalt bij mij niet de hoofdprijs. Door mijn aanpak kan ik mijn prijzen laag houden. U kiest toch ook voor mij?

Helemaal op maat gemaakte keuken

Niet iedere keuken is hetzelfde. En ook elke wens is anders. Dat snap ik van KeukenMeyt. Wanneer u een keuken in landelijke stijl wilt, dan kijk ik samen met u wat er mogelijk is en wat uw behoeften zijn. Op basis daarvan maken wij een keuze uit mijn assortiment aan keukens. Deze kan helemaal afgestemd worden op uw wensen. Zo kunnen wij uw keukendeurtjes voorzien van de juiste handgrepen of de gewenste apparatuur inbouwen.

Keukens landelijke stijl

Advies op maat

Weet u nog niet helemaal welke keukens in landelijke stijl u wilt? Dan voorzie ik u graag van passend advies. In mijn uitgebreide aanbod aan keukens vindt altijd het juiste kookvertrek. Graag kom ik bij u langs voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. Tijdens deze intake kijken wij naar de beschikbare ruimte en geef ik u advies over welke ontwerpen in landelijke stijl hierbij het beste bij passen.

Nog 5 van onze pluspunten

  1. Ik kom naar u toe. U hoeft niet meer diverse showrooms te bezoeken om
    verschillende keukens te bekijken
  2. Ik maak uw keuken in landelijke stijl geheel naar wens voor u
  3. Doordat ik direct van de importeurs lever, kan ik mijn prijzen laag houden
  4. Mijn werkwijze is transparant, waardoor u precies weet wat u kunt verwachten
  5. Ik heb meer dan 15 jaar kennis en ervaring in huis

Ook een van onze keukens in landelijke stijl?

Wilt u graag wat meer weten over mijn keukens? Of heeft u een keuken in landelijke stijl op het oog en wilt u graag dat ik deze lever? In beide gevallen help ik u graag. U kunt mij bereiken door een e-mail te sturen naar: info@keuken-meyt.nl. Ik zal uw bericht dan zo snel mogelijk beantwoorden. Wilt u mij graag persoonlijk spreken? Bel: 06-15086649. Neem vandaag nog contact op en ontdek mijn ruime aanbod aan keukens in landelijke stijl.