Ontwerp dat volledig op maat is

Geeft u kookworkshops of houdt u veel van koken met en voor anderen? Wat de reden ook is, in sommige gevallen heeft u een net wat luxere keuken nodig. Ik van KeukenMeyt kan die volledig naar wens voor u ontwerpen. Heeft u bijvoorbeeld meerdere ovens nodig of extra werkruimte, dan hou ik hier in mijn ontwerp rekening mee. Met mijn jarenlange ervaring weet ik precies waar ik op moet letten en wat wel of niet mogelijk is. Op die manier krijgt u de ideale keukens voor uw kookworkshops, dat beloof ik u!

Hoe ga ik te werk?

Een particulier keukenontwerp is iets anders dan aan de slag gaan voor kookworkshops. Bij de gemiddelde keukenzaak zult u dan ook niet vinden wat u zoekt. Kiest u voor mij, dan profiteert u bovendien ook nog eens van het feit dat ik altijd bij u langskom. Op die manier kan ik de situatie beoordelen en passend advies geven over het gebruik van de ruimte voor kookworkshops. Op mijn website vindt u voorbeelden van mijn eerdere werk.

Kookworkshops

Geheime tip: Bora keukens

Als KeukenMeyt bent ik ook partner van Bora. In mening keukenontwerp pas ik dit topmerk dan ook toe, want het biedt vele voordelen. Wanneer u kookworkshops geeft, dan zal het volgende u ongetwijfeld aanspreken:

  • Wel afzuiging, maar nu met geluidsarme motoren onder het werkblad (minder geluidsoverlast)
  • Daardoor ook geen eilandafzuigkappen meer die het zicht belemmeren
  • Het is een gebruikelijk en ergonomisch systeem en dat is handig als u er meer moet schoonmaken
  • Dit systeem is energiezuinig en daardoor goed voor uw portemonnee
  • Kwaliteit en afwerking zijn van hoog niveau voor een professionele look

Uw beste keuze voor kookworkshops

Wilt u door mij een keuken laten ontwerpen die geschikt is voor kookworkshops, dan ga ik graag voor u aan de slag. Ik ben een betere keuze dan de meeste keukenzaken, want:

  • Mijn prijzen zijn een stuk scherper
  • Ik bied meer mogelijkheden voor een ontwerp op maat
  • U heeft de keuze uit zeer veel materialen en designs
  • Zelf heb ik ervaring met het ontwerp van bijzondere keukens
  • Voor de ontwerpfase kom ik altijd bij u thuis langs

Belt u mij vandaag nog!

Gaat u kookworkshops geven, dan wilt u graag dat het kookvertrek volledig voldoet aan uw wensen en die van uw cursisten. Laat mij u hierbij helpen! Ik geef u vrijblijvend advies. Belt u voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek naar: 06-15086649. Vindt u het fijner om een e-mail te sturen, dan kan dat ook: info@keuken-meyt.nl. Met mijn expertise en uw wensen stellen we samen de perfecte keukens voor uw kookworkshops samen!