Hoogglans, mat, gelakt, kwast geverfd, gepolijst en gespoten!

Wat past bij u? een schitterende hoogglans of een ingetogen matlak?
Wilt u die specifieke kwaststreep terug zien op uw front? Het kan allemaal en dan in een bedacht palet aan kleuren. Kleuren waar wij de fraaiste bijpassende krijt en kalkverven bij kunnen leveren.
Hoeveel karakter wilt u geven aan de fronten? Een nostalgische keuken, een landelijke keuken of toch meer een moderne keuken met stoere elementen?

Massief hout, massief hout gelaagd of houtfineer!?

Massief houten fronten in verschillende houtsoorten, robuust, of met een houtzaag motief? Of gaat u voor 3MM houtfineer, probleemloos omdat het materiaal niet meer uitzet!
Eiken of noten hout in meerdere uitvoeringen. De warme uitstraling van hout combineren met RVS, beton of met glas. Houten keukens hebben een heel persoonlijk karakter en brengen veel warmte. Elke keuken is anders door nerf, kleur en vlam van het materiaal. Hout verkleurt, en zo zal de keuken met u mee veranderen. Wij laten u graag zien welke geweldige keukens wij voor u kunnen samenstellen met ambachtelijk hout van hoge kwaliteit.

Beton, natuursteen, RVS, composiet, corian of betonciree??

Voor uw nieuwe keuken (of badkamer) bieden wij een uitgebreide collectie aan werkbladen. Elk materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen en uitstraling! Gaat u voor stoer beton of voor het meer traditionele natuursteen of toch voor kleurvast composiet? Wij stemmen aanrechtbladen af op uw wensen. Altijd met een eerlijk advies over alle voor en tegens van de verschillende materialen.