Kies voor vakmanschap

Hulp nodig bij de aanschaf van een nieuwe keuken? Schakel KeukenMeyt in voor eerlijk en vakkundig advies en kwalitatieve producten. Met ruim 15 jaar ervaring in keukens en interieur kan ik u van dienst zijn bij elk aspect dat komt kijken bij de aankoop van een nieuwe keuken. Een landelijke of moderne keuken? Alles is mogelijk. Ook als u op zoek bent naar nieuwe badkamermeubels of nieuwe inloopkasten kunt u bij mij terecht. Bekijk mijn website voor meer informatie of een overzicht van mijn projecten. Hoe kan ik u van dienst zijn?

Uw partner bij een nieuwe keuken

Bij de aanschaf van een keuken komen veel zaken kijken en dit kan veel stress met zich meebrengen. Gemiddeld bezoekt een consument 3 tot 4 bedrijven voor een keuken. Dit kost veel tijd en wellicht wel vrije dagen. Voorkom dit en schakel mij in. Ik kom graag bij u thuis langs op een tijdstip dat u uitkomt. Dit eerste gesprek is geheel vrijblijvend en gratis. Zie ik u straks bij u thuis?

keuken

Nieuwe keuken

Voor ieder wat wils

Bij mij kunt u kiezen voor vele nieuwe producten van hoogwaardige kwaliteit. Al deze producten komen rechtstreeks van interieurbouwers en importeer ik zelf. Dankzij deze werkwijze lever ik kwaliteit voor een scherpe prijs. Door de ruime keuze uit materialen en stijlen zit er altijd iets bij wat bij u past. Zo krijgt uw keuken een eigen identiteit.

Waarom u voor KeukenMeyt moet kiezen

Bij de aanschaf van nieuwe meubelen of keuken kunt u ook terecht bij andere aanbieders. Maar waarom moet u voor mij kiezen? Simpel, u profiteert dan van de volgende voordelen:

  • Betaal niet voor een dure showroom of overbodig personeel.
  • Altijd een gratis adviesgesprek
  • Hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs
  • Verschillende stijlen en materialen beschikbaar
  • Ik kom langs bij u thuis op een gewenst tijdstip

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak inplannen

Wilt u mijn hulp inschakelen bij een nieuwe inrichting of zou u graag meer informatie ontvangen? Dan sta ik in beide gevallen met keukenadvies voor u klaar. Neem contact op via: 06-15086649. Tevens kunt u mij ook een e-mail sturen: info@keuken-meyt.nl. Ik zal uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden. Kookt u straks in een nieuwe keuken van KeukenMeyt?