< <

Bora de revolutie in koken en afzuigen

Keukenmeyt is ook partner van Bora, en daar ben ik trots op. Met recht de grootste vinding op keukengebied in de laatste decennia. In menig keukenontwerp pas ik het Bora systeem toe, tot grote tevredenheid van mijn klanten. Het aantal voordelen t.o.v. de gangbare systemen zijn dan ook groot.

Bora betekent vrij zicht

Wat mij betreft het einde van eilandafzuigkappen. Deze storende kolossen hangen letterlijk en figuurlijk in de weg. Met Bora wordt de mogelijkheid gecreëerd om een keuken nog meer als een meubelstuk te ontwerpen. Ook in een landelijke of stoere keuken is deze oplossing prima te integreren.

Minder geluid

Een afzuigkap op hoofdhoogte betekent meer geluid, ook al is het een geluidsarm exemplaar. Door het gebruik van geluidsarme motoren die zich onder het werkblad bevinden, is het geluidsniveau aanzienlijk gereduceerd. Koken heeft steeds meer een sociale dimensie gekregen, althans zo wordt menig keukenontwerp wel ingericht. Het is dan wel prettig als je elkaar kunt verstaan.

Bora heeft een cleanrate van 100%

Door het meten van vervuilende deeltjes in de kookruimte kan worden bepaald hoe goed een afzuigsysteem werkt. Met een score van 100%  haalt Bora een score die niet wordt geëvenaard in de markt.

Een energiezuinige afzuiging

Met de nieuwe energie eisen gesteld aan afzuigkappen komt het einde van de afvoer naar buiten in zicht. Bora biedt een perfecte afzuiging waarbij vetdeeltjes en geuren gefilterd worden en de warme lucht in huis blijft.

Reinigen is kinderspel

Het reinigen van filters in een conventionele afzuigkap is vaak een tijdrovende en lastige bezigheid. Het gevolg is dat men dit uitstelt of helemaal niet meer doet, met alle gevolgen van dien. Met Bora heeft u een gebruikersvriendelijk en ergonomisch systeem waarmee het reinigen van  filters simpel werkt!

Afwerking en kwaliteit van hoog niveau

Duitse kwaliteit met een hoofdletter! De afwerking en gebruikte materialen zijn van een ongekende kwaliteit. Vooral de mooi bedieningsknoppen in de Professional serie zijn een genot om vat te houden. Deze massieve RVS units maken het draaien aan knoppen tot een feest. Het hele design is goed doordacht en straalt Duitse degelijkheid uit.

Nu zult u ongetwijfeld afvragen wat zo´n systeem doet met uw keukenbudget. In vergelijking met een inductiekookplaat en ene afzuigkap van een degelijk merk, dan is (zeker met de Bora basic) het verschil beperkt. Voor de veeleisendere klant is de classic en professional serie wat prijziger maar nog altijd de moeite waard om te bekijken! Wilt u weten wat ik met Bora in uw keuken kan betekenen? Bel of maak een vrijblijvende afspraak met keukenmeyt!

You may also like

Leave a comment