< <

Een modern klassieke keuken van Keukenmeyt kenmerkt Modern klassieke keuken
zich door de warme sfeer in combinatie met een eigentijdse uitstraling.
Dat maakt het mogelijk om een modern klassieke keuken van Keukenmeyt zowel in een moderne woning als in een meer klassiek ingericht huis toe te passen. Uiteraard geheel afgestemd op uw smaak en wensen met betrekking tot de keuze voor het werkblad, kleurgebruik en toepassing van details. U kunt bijvoorbeeld voor modern klassieke keuken de keuze laten vallen op een natuurstenen werkblad of betonnen werkblad gecombineerd met stoere elementen in de kleur die bij uw interieur past.

Natuurlijke materialen in een modern klassieke keuken

Bij een modern klassieke keuken van Keukenmeyt heeft u de keuze uit een ruim aanbod van natuurlijk materialen. De kwalitatief hoogwaardige houtsoorten passen perfect in een modern klassieke inrichting en geven de keuken een warme en sfeervolle uitstraling. Een keuken waarin u zich thuis voelt. Denk bijvoorbeeld aan een keuken waarin materialen als massief hout aangevuld worden met unieke handgeverfde fronten. Modern staat voor eigentijds en klassieke kenmerken als een robuuste kookplaat of een vrijstaand groot fornuis sluiten daar optimaal bij aan.

Roestvrij staal combineren met hout

Bij de keuze voor een modern klassieke keuken van Keukenmeyt staat u een ruime tot de beschikking uit materialen, kleuren en stijlelementen. Een voorbeeld van een modern klassieke keuken van Keukenmeyt is een keuken, waarin roestvrij staal met natuurlijke materialen, zoals hout wordt gecombineerd. Het fornuis kan bijvoorbeeld uitgevoerd zijn in roestvrij staal en ingebouwd worden of vrijstaand geplaatst worden. In een modern klassieke keuken kan het fornuis zelfs als originele blikvanger dienen. Bij Keukenmeyt bieden wij u een ruime keuze uit fornuizen van kwaliteitsmerken, zoals SmegFalcon, Boretti en Viking. Elk merk heeft verschillende fornuizen in het assortiment, die elk een unieke uitstraling hebben en in te passen zijn in een modern klassieke keuken van Keukenmeyt.

Persoonlijk advies

Bij het samenstellen van een modern klassieke keuken is het prettig om in alle rust van een professioneel advies voorzien te worden. U krijgt bij Keukenmeyt de persoonlijke aandacht en kunt daarbij rekenen op een advies, waarin uw wensen en voorkeuren met betrekking tot de keuken herkenbaar zijn. Keukenmeyt staat garant voor beste kwaliteit tegen een uitstekende prijsstelling. U krijgt een volledig op uw wensen afgestemde droomkeuken als u kiest voor een modern klassieke keuken van Keukenmeyt.