< <

Een landelijke keuken van Keukenmeyt staat garant voor Landelijke keuken van Keukenmeyt
ouderwetse gezelligheid. U vindt de rust van weleer dagelijks terug als u kiest voor een landelijke keuken van Keukenmeyt. De landelijke uitstraling kenmerkt zich door warmte, geborgenheid en nostalgie. U kunt bij de keuze voor een landelijke keuken rekening houden met details en stijlelementen. Denk bijvoorbeeld aan stijlvolle details als klassieke handgrepen aan de keukenkastjes of aan fraai vormgegeven sierpoten. U kunt met een landelijke keuken van keukenmeyt een sfeervolle en warme uitstraling creƫren, waarbij u de details bepaalt. Uiteraard voorzien wij u daarbij graag van een gedegen advies, zodat u elke dag weer van een keuken geniet, die volledig aan uw smaak voldoet.

Kleur in de landelijke keuken van Keukenmeyt

Bij de keuze voor een landelijke keuken van Keukenmeyt kunt u met allerlei aspecten rekening houden. De kleur van de door u gewenste keuken bepaalt namelijk voor een groot deel de sfeer en uitstraling. Bij een open keuken zal de kleur op het bestaande interieur afgestemd kunnen worden. Keukenmeyt biedt u daarom een uitgebreid palet van kleuren. Wilt u handgeverfde fronten? Kiest u voor verfijnde hoogglans of voor de matte uitvoering in lak? Alles is mogelijk bij de keuze voor een landelijke keuken van Keukenmeyt, waarbij u altijd op een persoonlijk advies kunt rekenen.

Hoogwaardige kwaliteit

Bij de keuze voor een landelijke keuken van Keukenmeyt kunt u rekenen op een hoogwaardige kwaliteit van de materialen. De hoogwaardige kwaliteit is niet alleen van toepassing op de werkbladen, kastdeuren en details. Ook bij het gebruik van verf wordt er uitsluitend gebruikgemaakt van de hoogste kwaliteit verfproducten, zoals de hoogwaardige vijf lagen lak, die zowel in een matte uitvoering als in hoogglans beschikbaar is. Wij hebben bovendien een eigen huiscollectie van krijt en kalkverven, uiteraard van de beste kwaliteit. De kwaliteit van keukens van keukenmeyt staat op een gelijk niveau als dat van Paul van de Kooi Keukens, Tweede Huis, Lodder Keukens en van Tinello. Bij Keukenmeyt bent u echter minder geld kwijt, want wij leveren landelijke keukens tegen een passende prijs.

Werkbladen

Bij een landelijke keuken van Keukenmeyt bepaalt het werkblad een groot deel van de uitstraling van de keuken. Wij bieden u verschillende soorten werkbladen aan, die perfect passen binnen een landelijke keuken en die over een unieke uitstraling beschikken. Kies voor een werkblad van natuursteen, terrazzo of beton op basis van uw smaak, zodat de landelijke keuken van Keukenmeyt volledig tot zijn recht komt.