< <

Mijn naam is Danielle Westen, en ik heb ruim 15 jaar ervaring met keukens en interieuradvies.

U koopt waarschijnlijk maar een paar keer in uw leven een keuken. De werkwijze in de keukenbranche is vaak gericht op een snel resultaat en dat gaat ten koste van u als klant. Een werkwijze die ik altijd zeer verwerpelijk heb gevonden. In de praktijk betekent dat ik me niet richt op het verkopen van keukens, maar ervoor wil zorgen dat mijn klanten een keuken bij mij willen kopen.

Daarom:

  • Eerste afspraak altijd bij mijn klanten thuis, om zodoende een goed beeld te vormen van stijl, smaak, en mogelijkheden in de woning.
  • Een ontwerp proces waarbij het niet uitmaakt hoe vaak wij bij elkaar komen of hoe vaak er aanpassingen gedaan moet worden. Alleen als u volledig tevreden bent, ben ik het ook!
  • Meedenken over meer dan alleen de keuken!
  • Eerlijke transparante netto prijzen die voor iedere klant gelijk zijn.
  • Het leveren van een mooi afgerond project, en ook als er iets niet goed gaat ervoor zorgen het opgelost wordt.
  • Een tevreden klant is mijn mooiste resultaat!

Een breed aanbod aan kwalitatief hoogwaardige keukenmerken, maakt het mogelijk om in elke stijl een keuken aan te bieden. Waarbij uw stijl voorop staat.

Daarnaast kunnen we in onze interieur werkplaats producten en oplossingen op maat voor u maken. Dit betekent dat nagenoeg alles mogelijk is.

Ook voor garderobe kasten, inloop kasten, bijkeukens, badkamermeubels, tv meubels bent u bij keukenmeyt aan het goede adres!

U kunt altijd vrijblijvend bellen!

Hartelijke groet

Danielle