< <

Stap1, oriëntatie

U bent zichzelf nog aan het oriënteren en om u daarbij te helpen kan ik u telefonisch of per mail misschien al wel op weg helpen! In de laatste jaren heb ik al vele grotere en kleinere projecten gedaan en zou het fantastisch vinden om ook met u naar een optimale oplossing te komen voor uw keuken en/of interieurwensen! Het wil soms wel eens helpen om al een indicatie te hebben van de kosten, bel, 0615086649, me gerust hierover!

Stap 2, inventariseren bij uw thuis of in  mijn inspiratieruimte

U waagt de sprong in het diepe en maakt (telefonisch of via contactformulier) een afspraak. In de regel kom ik graag de eerste keer bij U thuis op bezoek. Voor beide partijen biedt dat een hoop voordelen. U bespaart tijd en ik kan meteen u woonomgeving opnemen. Als het om een vervanging van een keuken gaat  kan ik meteen de benodigde maten opnemen.

Het eerste gesprek is een uitgebreide inventarisatie van Uw wensen, ideeën en eisen! Deze vormen de input van het ontwerpproces. Ik probeer zoveel mogelijk te begeleiden en te adviseren niet zelf  te bepalen hoe uw nieuwe keuken eruit komt te zien!

Stap 3, samen met U tot een fantastisch ontwerp komen?

Mijn ervaring is dat tijdens het creatieve proces er veelvuldig contact is met mijn klanten, uiteindelijk leidt dit tot 1 of meerdere ontwerpen, welke ik aan u presenteer. De details van het gekozen ontwerp worden verder uitgewerkt, waarbij de keuken niet op zichzelf staat. Ook over de aan de keuken gerelateerde aankleding, verlichting, wandbedekking worden vaak in een breder kader geadviseerd.

In vervolggesprekken kom ik bij u langs of bezoekt u mijn inspiratieruimte in Loenen (een fabrieksbezoek of bezichtiging van een gerealiseerd project behoort tot de mogelijkheden)

Stap 4, met een grote glimlach uw opdracht ontvangen!

Als alles naar uw wens is en alle details bedacht en besproken zijn, ontvangt u van mij een prijsopgave. Ik werk met netto prijzen hetgeen betekent dat u meteen een scherpe prijs krijgt! Voor iedereen een eerlijke prijs voel ik met het prettigst bij!

Als u mij het vertrouwen geeft dan zal ik (en mijn collega’s) onze uiterste best dan om uw opdracht tot een goed einde te brengen.

Stap 5, leveren volgens afspraak

Bij keukenmeyt betaald u geen aanbetaling! Geen risico dus! Op de geleverde producten geldt een fabrieksgarantie van 5 jaar en op inbouwapparaten een garantie van 2 jaar die kan oplopen tot wel 8 jaar!

Mocht ik nog niet gemeten hebben dan kom ik voor levering de relevante ruimtes opmeten. U (of uw aannemer) krijgt een gedetailleerde installatietekening.

Mijn vakbekwame monteurs, die niet alleen meubelmaker maar ook loodgieter en elektricien zijn, monteren de keuken en /of kasten volgens afspraak!

Mochten er na montage nog aanvullingen of mankementen zijn dan lossen wij die zsm op.

Bent u al toe aan een keukenmeyt keuken? Dan zou ik uw bericht / afspraak graag ontvangen

Tot ziens Danielle