< <

Houten maatwerk keuken van keukenmeytEen houten maatwerk keuken van Keukenmeyt stelt u in staat om uw droomkeuken te realiseren. Er kan met alle wensen rekening gehouden worden, zoals met betrekking tot de stijl, kleuren en materialen. Een houten maatwerk keuken van keukenmeyt heeft bovendien het voordeel dat een dergelijke keuken in elke woning aansluiting kan vinden bij de stijl. Een houten keuken leent zich namelijk uitstekend voor een klassiek moderne of meer nostalgische stijl. Kiest u liever voor een landelijke keuken met een warme uitstraling, dan past een houten maatwerk keuken van keukenmeyt daar natuurlijk ook perfect bij.

Houten keuken van Keukenmeyt leeft

Het bijzondere aan een houten maatwerk keuken van Keukenmeyt is dat de keuken leeft. Dat komt door de toepassing van de natuurlijke materialen als hout, dat in de loop der tijd verandert van karakter en als zodanig dus leeft en meegroeit met de tijd. Hout is bovendien een natuurlijk materiaal dat ongemerkt van kleur verandert en daardoor een nog warmere uitstraling zal geven. Is uw keuken het levendige middelpunt in huis? Kijk dan voor de mogelijkheden om een houten maatwerk keuken van Keukenmeyt tot leven te brengen in uw keuken. Het stoere en tijdloze karakter van een houten keuken in eender welke stijl versterkt de sfeer en dat is merkbaar. Telkens weer.

Elke gewenste uitstraling met houten maatwerk keuken

Een houten maatwerk keuken van Keukenmeyt is met alle denkbare materialen te combineren, want daar leent hout zich namelijk perfect voor. Een houten maatwerk keuken van Keukenmeyt is evengoed verkrijgbaar in een combinatie met high tech materialen. Aluminium of roestvrij stijl geven een moderne uitstraling aan een houten keuken. De keuze voor natuursteen of beton gecombineerd met een houten maatwerk keuken van Keukenmeyt biedt de mogelijkheid om weer een compleet andere uitstraling te bewerkstelligen. Of denk bijvoorbeeld aan een greeploze houten keuken voor een meer minimalistische stijl.

Persoonlijk advies voor een houten keuken op maat

Bij de keuze voor een houten maatwerk keuken van Keukenmeyt kunt u rekenen op een persoonlijk advies aangaande alle elementen om uw droomkeuken te realiseren. Het op maat maken van een keuken gaat gepaard met het zoeken naar de juiste combinaties van materialen en kleuren met oog voor details. Keukenmeyt staat voor deskundigheid, ervaring en de capaciteit om uw wensen te vertalen naar een op maat gemaakte houten keuken. Een keuken waar u elke dag weer en jaren achtereen plezier aan zult beleven.