Kwaliteit tegen een scherpe prijs

Een keuken op maat vindt u bij KeukenMeyt. U heeft keuze uit een ruim aanbod uit materialen en stijlen. Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van keukens en interieur kan ik u vakkundig en eerlijk advies geven. U wilt toch ook een keuken die bij uw stijl past? Daarom lever ik alleen keukens op maat. Ik kom graag bij u langs om uw wensen en eisen te bespreken. Maak vandaag nog een afspraak.

Ruim aanbod aan keukens op maat

Bij KeukenMeyt vindt u een ruime keuze aan verschillende keukens. U hoeft niet te kiezen uit standaardmodellen, maar ik lever uw keuken op maat. Kies bijvoorbeeld uit verschillende aanrechtbladen of materialen. Wilt een klassieke of moderne keuken? Alles is mogelijk. Met een ruim aanbod aan keukens zit er altijd eentje tussen die bij u past. Bent u op zoek naar badkamermeubels of kasten op maat? Ook die zijn bij mij verkrijgbaar. Keuken op maat

Altijd eerlijk advies op maat

Wist u dat bij een zoektocht naar een keuken een consument gemiddeld 3 tot 4 keukenzaken binnenloopt? Dit kost erg veel tijd en soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Hier schiet ik te hulp. Ik kom graag bij u thuis langs op een gewenst tijdstip. Zo kan ik direct de ruimte bekijken en opmeten. Tijdens dit gesprek kunnen we uw wensen in kaart brengen en kan ik u een keuken op maat leveren. Kies niet voor een standaardmodel, maar kies voor een keuken met karakter!

Wat kan ik u bieden op het gebied van keukens?

  • Vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek
  • Scherpe tarieven dankzij slimme werkwijze
  • Een keuken geheel op maat
  • Betaal niet voor dure showrooms of overbodig personeel
  • Ik kom bij u langs op tijdstip dat voor u geschikt is

Benieuwd geworden? Neem direct contact op

Wanneer u graag meer wilt weten over de diverse mogelijkheden, dan kunt u gerust contact met me opnemen. Ik help u graag verder. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende afspraak maken. Ik ben te bereiken via 06-15086649. Uiteraard kunt u ook altijd een e-mail sturen naar info@keuken-meyt.nl. Ik zal uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden. Voor een keuken op maat moet u bij KeukenMeyt zijn.