< <

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Uw wensen staan centraal

Naar keukens op maat op zoek? Kies dan voor de keukens van KeukenMeyt. Ik kan elke keuken voor u naar wens samenstellen. Zo heb ik een ruim aanbod aan verschillende stijlen en designs beschikbaar. Ik kan u een kookvertrek op maat aanbieden. Ik hou van een transparante werkwijze en een eerlijk advies. Bij mij weet u altijd waar u aan toe bent. Een overzicht van diverse geleverde keukens vindt u op mijn website. Spreek ik u binnenkort?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Maatwerk keukens
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Keukens op maat[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Keukens op maat

Voor keukens kunt u vele keukenzaken binnenlopen. Wist u dat een gemiddelde consument 3 tot 4 aanbieders bezoekt? Ik snap maar al te goed dat dit veel stress oplevert en tijd kost. Daarom kom ik graag bij u thuis langs op een gewenst tijdstip. Dit eerste kennismakingsgesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Samen bespreken we uw eisen en wensen. Hierna ga ik voor u aan de slag. Ik kom altijd met een ontwerp voor een keuken op maat. U kunt rekenen op eerlijk advies en een scherpe prijs. Een klantgerichte service vindt u bij KeukenMeyt.

Welke geweldige keukens kan ik u bieden

Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van interieur en keukens kan ik u uitstekend van dienst zijn. Modern, klassiek, landelijk of nostalgisch? Het is allemaal mogelijk. Ik kom graag bij u langs om uw ruimte op te meten. Op deze manier kan ik direct vertellen wat er allemaal mogelijk is. Daarnaast kan ik u ook op maat adviseren op het gebied van badkamermeubels, inbouwkasten en bijpassende tafels.

Een service op maat

Natuurlijk kunt u ook een keuken aanschaffen bij een andere aanbieder. Maar waarom moet u voor mij kiezen:

  • Eerlijk advies en scherpe tarieven
  • Een keuken op maat
  • Ruim 15 jaar ervaring op het gebied van keukens
  • Niet betalen voor dure showrooms of overbodig personeel
  • Ruim aanbod aan materialen en merken

Bel gerust voor meer informatie of een afspraak

Bent u overtuigd en wilt u direct een afspraak inplannen? Wilt u liever toch wat meer informatie of heeft u een dringende vraag? Geen probleem. U kunt contact opnemen via het telefoonnummer 06-15086649. Stuurt u liever een e-mail? Dat kan ook: info@keuken-meyt.nl. Ik zal deze zo spoedig mogelijk beantwoorden. KeukenMeyt is uw adres voor keukens op maat.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]