Uw droomkeuken op maat

Net zoals veel andere mensen heeft u misschien al vaker nagedacht over het keukenontwerp van uw dromen. Wilt u een grote leefkeuken? Of wilt u juist uitgebreid kunnen koken met een groot gasfornuis met minimaal zes pitten? Dan kan ik u misschien helpen. Met mijn bedrijf KeukenMeyt ontwerp ik de mooiste keukens. Ik kan u tevens van dienst zijn met de productie ervan door ervaren en vakkundige interieurbouwers. Wordt u keukenontwerp snel werkelijkheid?

Ontwerp

Keukenontwerp

Keukenontwerp bij u thuis

Op de woonboulevard vindt u diverse keukenzaken. Maar gemiddeld gaan mensen drie of vier keer kijken. En wellicht zit die woonboulevard helemaal niet bij u in de buurt? Het kan een tijdrovende klus zijn om anderen een keukenontwerp te laten maken. Ik pak het daarom heel anders aan. Op een door u gewenst tijdstip kom ik bij u thuis. We bekijken dan ook meteen het vertrek en ik geef u mijn keukenadviezen. Hierbij houd ik uiteraard rekening met uw wensen. U zult versteld staan van wat er allemaal mogelijk is voor uw keukenontwerp.

Bekijk mijn eerdere projecten

Dankzij mijn ervaring kan ik heel goed aanvoelen wat uw wensen zijn. Dit zet ik dan om in een keukenontwerp dat aan uw wensen voldoet. Wilt u liever een strakke en moderne keuken met veel wit en hoogglans? Of geeft u voorkeur aan een landelijke houten stijl? Wat uw wensen ook zijn, ik werk het uit in een keukenontwerp. Op mijn website vindt u voorbeelden van mijn eerdere werkzaamheden. Zo krijgt u een idee van wat er mogelijk is en wat ik voor u kan betekenen.

Waarom KeukenMeyt? Daarom!

Natuurlijk kunt u ook nog steeds naar de gemiddelde keukenzaak op de woonboulevard gaan. Hier krijgt u dan een keuken, die ook bij veel anderen geplaatst wordt. Wilt u echter iets exclusiefs, dan zit u bij mij goed. Kiest u mij voor het keukenontwerp, dan profiteert u van:

  • Design op maat
  • Scherpe prijzen
  • Advies op maat
  • Vrijblijvend advies
  • Keuze uit materialen

Wanneer u contact wilt opnemen

Heeft u interesse in mijn diensten en wilt u dat ik voor u aan het werk ga? Of wilt u graag eerst nog een aantal vragen stellen? Dan help ik u graag. Hiervoor kunt u mij bellen: 06-15086649. Geeft u er de voorkeur aan om een bericht te zenden? Dan kunt u mailen naar info@keuken-meyt.nl of laat een bericht achter via het online contactformulier. Kom ik binnenkort bij u langs voor een keukenontwerp dat past bij uw wensen?