Een keuken op maat voor een scherpe prijs

Hulp nodig bij de aanschaf van een kookeiland? Ik van KeukenMeyt zorg ervoor dat uw straks kookt in een keuken die bij u past. Met ruime ervaring kunt u een gedegen en vooral eerlijk advies verwachten. Geen dure showroom of overbodige medewerkers. Door middel van mijn transparante werkwijze kan ik ook de prijzen van keukens laag houden. Kookt u straks ook op een nieuw kookeiland. Ik kom geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Plan vandaag nog een afspraak in.

Een kookeiland in uw stijl

Bij mij kunt u terecht voor een ruime keuze aan keukens. Zo zit er altijd een kookeiland bij die bij u past. Kiest u voor een moderne look, een nostalgische uitstraling of een landelijke keuken? Ik kijk graag naar wat er bij u past. Wilt u een specifieke kleur of een schitterende hoogglans? Het is allemaal mogelijk. Elke keuken is anders. Ik laat graag zien wat er mogelijk is en welk kookeiland bij u past.

Kookeiland

Kies voor maatwerk

Ik snap maar al te goed dat u niet teveel tijd en geld kwijt wilt zijn bij het zoeken van een kookeiland. Uiteraard wilt u wel dat u kiest voor kwaliteit en wat bij uw interieur past. Samen kijken we naar aan welke eisen uw kookeiland moet voldoen. Kies uit een uitgebreide collectie aan werkbladen. U kunt rekenen op een eerlijk advies over alle voor en tegens van de verschillende materialen.

Waarom u moet kiezen voor KeukenMeyt

Een consument bezoekt gemiddeld 3-4 keukenzaken. Ik snap maar al te goed dat u bij het zien van het grote aanbod moeilijk een keuze kan maken. Het inschakelen van een specialist kan de aanschaf van een kookeiland vereenvoudigen. Wat zijn de voordelen die ik u kan bieden:

  • Scherpe tarieven
  • Bij u thuis afspreken op een gewenst tijdstip
  • Een product op maat
  • Eerlijk advies
  • Kwalitatieve hoogwaardige keukenmerken

Wilt u direct een afspraak inplannen?

Wilt u geen stress meer en een product op maat? Laat mij u helpen. Ik kom graag bij u langs om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Ik ben te bereiken via: 06-15086649. Tevens kunt u ook een e-mail sturen naar: info@keuken-meyt.nl. Ik zal deze zo spoedig mogelijk beantwoorden. Een maatwerk kookeiland vindt u bij KeukenMeyt.