< <
legrabox

Alleen het beste ladesysteem is goed genoeg voor Doca keukens

De legrabox van Blum in combinatie met de blumotion en tip-on technologie is de standaard voor een Doca keuken. Wat betekent dat voor U? Heel simpel, een beter systeem is er in de markt niet te krijgen.

Een meubelleven lang de kwaliteit van een topsysteem, dat is Blum. Met de Legrabox heeft Blum een strak ontwerpen lade van hoogwaardig staal. De elegante belijning van 12 MM zijden doet niet vermoeden dat deze laden (afhankelijk van de afmeting) 40 – 70 kg kunnen dragen. Ook al zijn de laden optimaal gevuld dan nog lopen ze soepel over de geleiding.

Als ik de het hele systeem van Blum vergelijk met de “zelf bedachte” ladensystemen van bulthaup dan is het een wereld van verschil. Niet alleen is het een probleemloze oplossing, maar ook de 3D verstelbaarheid  van de laden is aanzienlijk beter. In een strakke (vaak greeploze) keuken is dat een must. Niet zelden plannen we hoge laden in. Omdat het sluitsysteem onderin zit, vereist dit nogal wat van de stabiliteit van de ladegeleiding. Dit werkt bij Blum feilloos.

Wat ook niet onbelangrijk is de flexibiliteit die bijdraagt aan het realiseren van laden op elke breedtemaat. Met Doca leveren we een maatwerkkeuken en dan is dat natuurlijk heel prettig.

Voor de echte liefhebber kunnen we het systeem uitrusten met de servo-drive van blum. Deze elektronische sluiting van laden vereenvoudigd het sluiten van een lade. Een mooie extra  gadget maar wel wat stevig geprijsd. Heeft ook een aantal complicerende montage voorschriften, waardoor ik er eigenlijk niet een groot voorstander van ben.

In combinatie met Blum biedt Doca een bijzonder fraaie gelakte bestekinzet. Deze kan volledig aangepast worden aan de lakkleur van uw kastdeuren. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment aan lade invullingen van Gap.

You may also like

Leave a comment