< <

Binnen kijken bij Kim en Niek

‘Onze moderne keuken is maatwerk, absoluut niet standaard. Precies wat we wilden’, vertelt Kim. Samen met Niek en hun drie kinderen geniet ze dagelijks van deze mooie leefplek in huis.

Via vrienden kwamen Niek en Kim terecht bij KeukenMeyt in Loenen. Ze hebben er geen moment spijt van gehad‘Het contact met Danielle Westen was persoonlijk en betrokken. Ze adviseerde goed en dacht vooral met ons mee over wat bij ons en het huis paste. Ook het bezoek aan huis vonden we heel prettig. Haar voorstel om de keuken te laten aansluiten op het huis, met materialen als hout en staal, was echt een schot in de roos. Het resultaat mag er zijn!’

Modern en sfeervol

Hoewel de industriële keuken strak en modern is, oogt de ruimte warm en sfeervol. ‘Dat komt onder meer door het gebruik van verschillende materialen. Ook is de keuken speels van opzet, met bijvoorbeeld een open stalen kast. Dat was zo fijn aan KeukenMeyt: er was volop ruimte voor onze creativiteit en eigen inzicht,‘ vertelt Kim.

Stoomoven

Een stapel kookboeken siert de kast. Kim en Niek kokkerellen graag. ‘Steeds meer vegetarisch en veganistisch’, geeft Kim aan. Maar nog steeds heel gevarieerd, van stamppot tot sushi. Daarbij maken ze gebruik van uitstekende keukenapparatuur, zoals de inductiekookplaat en combi-stoomoven.

Fijne woonkeuken

Naast het kokkerellen, komt het gezin graag samen in de keuken. ‘We léven hier! Het is een echte woonkeuken.’ Ook als vrienden van Niek en Kim langskomen, zijn ze hier altijd te vinden, gezellig aan een hapje en een drankje. ‘Het is gewoon een fijne plek’, besluit Kim.

You may also like

Leave a comment