< <

Een betonnen aanrechtblad, voor wie het aandurft!

Stoerder kan niet, een betonnen aanrechtblad, het liefst van minimaal 6 cm. In combinatie met een mooi gelakt of houten front krijg je de uitstraling van een robuuste keuken. Door de toevoeging van pigment kunnen vele kleurschakeringen gerealiseerd worden.  

Een betonnen aanrechtblad kent naast haar esthetische schoonheid toch een aantal kanttekeningen. Beton is net zoals natuursteen een poreus materiaal. Een natuurstenen blad kan door het te polijsten echter nagenoeg vlekvrij worden. Dat kan met beton helaas niet.

Toch heb ik inmiddels een goede leverancier die een beton levert met een zeer matte coating. Deze coating zorgt ervoor dat het bestand is tegen de meeste vloeistoffen. Dit betekent niet dat u maar kunt aansmeren. Met enig beleid kunt u het blad er fatsoenlijk houden.

Een-betonnen-aanrechtblad

Net als met alle werkbladen (keramiek niet meegerekend) is het verstandig altijd een onderzetter te gebruiken voor uw (te) hete pannen. Een betonnen aanrechtblad heeft een gebruiksaanwijzing. Mocht het toch een keer fout gaan, of vind u dat het blad een opknapbeurt nodig heeft dan kan dit betonnen blad geschuurd en opnieuw gecoat worden.

In tegenstelling tot andere leveranciers durf ik te stellen dat de prijs van dit beton zeer aantrekkelijk is. Gelukkig hebben wij leveranciers waar we gerust een blad van 10 cm beton op durven te leggen, want het zou vervelend zijn als uw keukenkasten bol gaan staan. Een betonnen aanrechtblad misschien wat voor U?

Een-betonnen-aanrechtblad,-voor-wie-het-aandurft!

You may also like

Leave a comment