< <

Floww niet zomaar een alternatieve quooker kraan

De kokend water kraan van quooker is bijna al een standaard apparaat in elke keuken. Met de komst van de 3in1  fusion kraan van quooker zal menig leverancier van kranen haar omzet zien dalen. Bijna al mijn klanten hebben de kokend water kraan op hun verlanglijstje. Met een prijs van om en nabij de € 1500,00 is de fusion toch wel een behoorlijke hap uit menig keukenbudget.

Om dit succes te evenaren moet je toch wel van goeden huize komen. Met Floww is er eindelijk een alternatief wat de strijd aan kan. Floww is een ontwikkeling van Itho-daalderop. De laatste is vooral bekend om de productie van boilers. Onder verschillende namen bracht Itho-daalderop al meerdere jaren een kokend water kraan. Met Floww is er een product door ontwikkeld waar u echt wat mee kan.

Niet alleen zal een Floww 3in1 kraan U ruim € 400,00 in de portemonnee schelen, bovendien biedt het merk toch een aantal interessante extra’s boven de quooker. Allereerst kunt u de kraan upgraden naar een 4in1 uitvoering. Naast koud, warm, en kokend water heeft de kraan ook nog de mogelijkheid uw water te ontkalken. Nu heb ik in Apeldoorn geen last van kalk in het water maar er zijn natuurlijk genoeg regio’s waar het water uit de kraan niet te drinken is.

Bijzonder handig vind ik toch wel de verlichte ring naast de bedieningsknop. U ziet precies wat voor water u uit de kraan gaat krijgen. Gemak dient de mens en is daarmee ook veiliger voor uw kinderen.  Er worden 2 boilers aangeboden. De plintboiler is in combinatie zeker een aanwinst. Niet zelden moet ik allerlei toeren uit halen om de boiler van een fusion quooker in een keukenontwerp in te plannen. Geen probleem meer! Als er wel meer ruimte beschikbaar is, levert de XL boiler een groot reservoir waar u tot 40 liter warm water uit kunt putten.

De kranen zijn in een aantal varianten te leveren, een ronde en rechthoekige kraan in chroom of RVS. Vooral de variant in massief RVS kan wat mij betreft de toets der schoonheid doorstaan. Prima te combineren en ook weer aanzienlijk goedkoper dan de quooker uitvoering.

Minpuntje is het ontbreken van een bijpassende zeeppomp. Daarnaast zal het merk zich nog moeten bewijzen, waar quooker dat al heeft gedaan. Interesse in een floww kraan?

You may also like

Leave a comment