< <

Uw keukenaccessoires geven uw keuken een persoonlijke touch!

Een tijdloze moderne keuken kan nog wel eens de neiging hebben als saai ervaren te worden. Als u, net als vele Nederlanders, kiest voor zo’n moderne design keuken dan is dat een uitstekend uitgangspunt om Uw keuken te verfraaien met uw persoonlijke accessoires.

U heeft al nagedacht over uw vloer en misschien heeft u de keukenwanden geschilderd in een mooie kleur. Vooral de vloer en de wanden doen dan al heel veel en die “saaie” keuken begint al meer leven te krijgen. De kunst is om met een aantal mooie accessoires uw keuken op te leuken. Contrasten versterken of dat nu in materiaal, vorm of in kleur is. Een strakke witte keuken biedt in die zin alle mogelijkheden om er leven in te brengen.

Stel dat je een man hebt die elke week een mooie bos bloemen meeneemt (ik niet) dan heeft u in combinatie met een passende vaas al een warme aanvulling op uw keuken. Laatst zag ik bij een klant een dienblad met allemaal verschillende kaarsen op een groot werkeiland, bijzonder sfeervol.  Er zijn natuurlijk allerlei leuke en grappige prullaria te koop, die prima voldoen. Als u het niet meer bevalt dan koopt u gewoon weer nieuwe.

Ik houd ook wel van kopen maar hecht toch ook wel waarde aan een aantal mooie accessoires die voor langere tijd mijn keuken versieren.

schaaltje

Dit geweldige hakblok kwam ik kort geleden tegen en heb die (zonder overleg met mijn man) meteen besteld. Deze fraaie kanjer bestaat uit onderdelen van zwart walnoot hout, wild kersen hout en ambrosia esdoorn hout. Het is een echte eyecatcher en een verrijking van het sfeerbeeld. De zwarte walnoten schaal gebruik ik als fruitschaal.

Durf u persoonlijke toch aan te brengen in een moderne en strakke keuken en niemand zal beweren dat u een saaie keuken heeft!

You may also like

Leave a comment